Maxi 2099 Napisano 24 Kwiecień 2014 Witam.Mam pytanie do was obecnych na Ds. Jaka preferujecie karte graficzna do plyty glownej EVGA nForce 750i SLI ? W chwili obecnej mam GeForce 9800GT 512 ale zaczyna sie odzywac wiatrak w niej i nie wiem czy to bedzie dalo sie naprawic i czy warto,wiec chcialbym juz powoli szukac nowej tylko nie wiem jaka. Jesli ktos ma jakas dobra rade to wielkie dziekuje .. Pozdrawiam cale Ds :mietek: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dark Messiah 24285 Napisano 31 Maj 2014 Zale??y do czego u??ywasz komputera, je??eli lubisz sobie pograÄ? w najnowsze gry to zmieniaj kartÄ? na np. GTX750 - jest dobra i pociÄ?gnie Ci nowe gry, je??eli nie grasz w nowe gry to po prostu id?? do jakiegokolwiek sklepu komputerowego zap??aÄ? 20 z?? i Ci wyczyszczÄ? kompa a wiatrak ju?? nie bÄ?dzie tak chodzi?? g??o??no lub je??eli chcesz to kup sprÄ???one powietrze za oko??o 10 z?? i sam przeczy??Ä? wiatrak na grafice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach