Uplinker Motylek Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Uplinker Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Yves Saint Laurent (2014) 720p.BluRay.x264-Friday25th gatunek: Biograficzny, Dramat produkcja: Francja premiera: 30 maja 2014 (Polska) 8 stycznia 2014 (??wiat) re??yseria: Jalil Lespert scenariusz: Jalil Lespert Niezwyk??a i pasjonujÄ?ca historia szalonej mi??o??ci jednego z najwiÄ?kszych projektant??w mody â?? Yves Saint Laurenta. MajÄ?c zaledwie 21 lat pozna?? smak wielkiej s??awy i jeszcze wiÄ?kszej mi??o??ci. Pary??, rok 1957. Chorobliwie nie??mia??y i niewiarygodnie wra??liwy Yves Saint Laurent tworzy swÄ? pierwszÄ? kolekcjÄ? dla najbardziej presti??owego domu mody Dior. Efekt jest osza??amiajÄ?cy â?? ca??y Pary?? pada do jego st??p. Podczas pokazu awangardowy wizjoner poznaje mi??o??Ä? swojego ??ycia. Tworzenie i pasja przeplatajÄ? siÄ? w filmie z cierpieniem mi??osnym, a rozkoszne chwile z okresami zwÄ?tpienia. "Yves Saint Laurent" to portret geniusza mody, kt??ry potrafi?? walczyÄ? o swoje marzenia. Yves Saint Laurent (2014) 720p.BluRay.x264-Friday25th Length..............: 1h 45mn Video...............: 1280x536 (X264 @ 24.000fps) Bitrate.............: 5932Kbps Audio...............: DTS 1509 Kbps Language............: French / English / Russian / Arabic / Japanese Subtitles...........: frf Genre ..............: Biography | Drama This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi