EX DS Team gibson1965 Opublikowano 4 Września 2014 EX DS Team Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) Tada-Eareckson Joni Egzamin z przyja??ni Opis: Problemy zwiÄ?zane z mojÄ? niepe??nosprawno??ciÄ? sÄ? nieod??Ä?cznÄ? czÄ???ciÄ? mnie samej. Mimo ??e chwilami potrafiÄ? odciÄ?Ä? siÄ? emocjonalnie od rozmaitych mechanicznych awarii, nie zawsze jestem w stanie zachowaÄ? dystans wobec innych aspekt??w mojej niepe??nosprawno??ci. Czasami, na przyk??ad, odczuwam wielki ??al, ??e nie mogÄ? nalaÄ? sobie lemoniady, kiedy chce mi siÄ? piÄ?, rozmasowaÄ? Kenowi plec??w, kiedy boli go krÄ?gos??up, albo p??j??Ä? z nim na wspinaczkÄ? po g??rach. Kenowi r??wnie?? ciÄ???ko siÄ? z tym pogodziÄ?. W takich chwilach pozostaje nam tylko westchnÄ?Ä? i przypomnieÄ? sobie nawzajem: "PamiÄ?tasz? Kiedy siÄ? pobierali??my, przyjÄ?li??my zasadÄ?: je??li mnie kochasz, musisz pokochaÄ? mojÄ? niepe??nosprawno??Ä?". Bliska wiÄ??? z niepe??nosprawnym przyjacielem mo??e staÄ? siÄ? odkryciem, czym jest prawdziwa mi??o??Ä?. Je??eli bÄ?dziemy postÄ?powaÄ? tak, jakby??my s??u??yli samemu Bogu, ka??dy nasz dzie?? mo??e nabraÄ? sensu, blasku i rado??ci. Okladka/Screeny: Opis uploadu: wielkosc calosci: 55,7 MBczas trwania : 04h 10m 51s bit rate: 32kbps rodzaj kompresji: rar zawartosc uploadu: mp3 wersja jezykowa: PL czyta: Krzysztof Pawlak BRAK DANYCH NAPRAWCZYCH Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Haslo: BRAK HASLA Edytowane 26 Listopada 2017 przez Kometa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi