EX DS Team gibson1965 112 Opublikowano 25 Września 2014 EX DS Team Zgłoś Share Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) Grzegorczyk Jan Cudze pole Przypadki ksiÄ?dza Grosera Opis: Czy kap??a??stwo jest pracÄ? na cudzym polu, a je??li tak, to czy mo??e ona daÄ? cz??owiekowi mi??o??Ä?, poczucie sensu? Czy ksiÄ?dz Wac??aw stanie po??r??d ksiÄ???y, dla kt??rych sutanna staje siÄ? pancerzem nie do ud??wigniÄ?cia, a celibat niczemu nie s??u??Ä?cym anachronizmem? Czy drÄ?czony przeciwno??ciami, kt??re fundujÄ? mu bliscy i wrogowie podda siÄ? i poszuka szczÄ???cia w mi??o??ci do kobiety i za??o??eniu w??asnego domu? "Cudze poleÂ? to brawurowe zwie??czenie trylogii Â?Przypadk??w ksiÄ?dza GroseraÂ?. Mia?? racjÄ? ksiÄ?dz Andrzej Luter, piszÄ?c po Â?TruflachÂ?, ??e je??li Grzegorczyk utrzyma formÄ?, to trzeci tom bÄ?dzie najlepszy. Mia?? absolutnÄ? racjÄ?. A Grzegorczyk nie tylko formÄ? utrzyma??. Nie wiem jak on to robi, ??e pisze coraz lepiej i lepiej..." Okladka/Screeny: Opis uploadu: wielkosc calosci: 442 MBczas trwania : 12h 03m 47s bit rate: 96kbps rodzaj kompresji: rar zawartosc uploadu: mp3 wersja jezykowa: PL czyta: Wojciech Zoladkowicz BRAK DANYCH NAPRAWCZYCH Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Haslo: BRAK HASLA Edytowane 27 Listopada 2017 przez Kometa Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi