Markus 21841 Napisano 29 Wrzesień 2014 (edytowane) Jestem kibicem Standardu / Je suis supporter du standard (2013) PL.DVDRip.Xvid-MX / Lektor PL Produkcja: Francja, BelgiaGatunek: Komedia Czas trwania: 1 godz. 30 min. Premiera: 29 maja 2013 (??wiat) Re??yseria: Riton Liebman Scenariusz: Riton Liebman, G??bor Rassov Obsada: Riton Liebman, L??a Drucker, David Murgia Milou jest wielkim mi??o??nikiem pi??ki no??nej. Kibicuje klubowi Standard z Liege. Jego zaanga??owanie w futbol zaczyna ju?? przybieraÄ? symptomy uzale??nienia. Kiedy Milou poznaje Martine, musi wybraÄ? miÄ?dzy mi??o??ciÄ? a hobby. Edytowane 18 Październik 2018 przez Kometa Linki wygas??y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartacz 173 Napisano 30 Wrzesień 2014 (edytowane) Jestem kibicem Standardu / Je suis supporter du standard (2013) PL.DVDRip.XviD-MX / Lektor PL RIP INFO: Je.Suis.Supporter.Du.Standard.2013.PL.DVDRip.XviD-MX Video............: 640 x 272, XviD, 969 kbps Audio............: MP3, 128 kbps, 2 kana??y Czas trwania.....: 88 min. JÄ?zyk............: Polski Lektor Rozmiar..........: 699 MB Rodzaj kompresji.: Brak Zawarto??Ä? uploadu: plik .avi Dane naprawcze...: Brak ~~1 Plik - Pobierasz i OglÄ?dasz~~ Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Edytowane 18 Październik 2018 przez Kometa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach