Ciri 30 Napisano 2 Październik 2014 Sk??adniki: - ok. 1 kg kark??wki - ok. 3 gar??cie rodzynek - ok. 1,5 szklanki soku jab??kowego - s??l, pieprz Przygotowanie: 1. Rozgrzej piekarnik do 180Â?C. MiÄ?so oczy??Ä?, pokr??j w plastry. 2. Opr??sz solÄ? oraz pieprzem, roz?????? w naczyniu ??aroodpornym (najlepiej du??ym, tak, aby miÄ?so le??a??o w jednej warstwie). 3. Wierzch miÄ?sa posyp rodzynkami (je??li chcesz, mo??esz je wcze??niej namoczyÄ? np. w soku jab??kowym). 4. MiÄ?so z rodzynkami zalej sokiem jab??kowym. Piecz pod przykryciem przez ok. 1,5 godziny . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach