Ciri 30 Napisano 2 Październik 2014 Sk??adniki: opakowanie makaronu cannelloni po 30 dag mielonej wieprzowiny i pieczarek cebula puszka kukurydzy 1 litr soku pomidorowego 25 dag startego ??????tego sera 200 ml ??mietany 18-proc. olej s??l pieprz bazylia Przygotowanie: Mielone podsma?? na oleju. Pieczarki i cebulÄ? pokr??j, poddu?? na oleju. Przypraw. Po??Ä?cz z miÄ?sem, kukurydzÄ? i odrobinÄ? soku pomidorowego. Nape??nij rurki makaronowe. FormÄ? posmaruj ??mietanÄ?. U?????? rurki, zalej resztÄ? soku, posyp startym serem. Piecz 15 min w 150°C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach