Maciek1981 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Tracklista: 1. Konspiracja ft. Che??mo 2. Fabryczna Jako??Ä? ft. Format 3. Czas zetrzeÄ? kurz 4. Boli mnie 5. Piona 6. W blasku cienia 7. RÄ?ce ft. DJ Kuart 8. Nie wiem sam 9. Czekamy na stypÄ? 10. SÄ? tam, gdzie byli ft. Szulu, DJ Kuart 11. Gangsta (Bonus Track) 12. Morderczy narkotyk (Bonus Track) 13. Bez por??wnania (Bonus Track) Dane Techniczne: Kodek: Lame 3.99 Jako??Ä?: 320 kb/s Opis uploadu: Rozmiar: 101.11 MB Rodzaj kompresji: .rar Zawarto??Ä?: pliki .mp3 Brak danych naprawczych This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Maciek1981 Opublikowano 5 Października 2014 Autor Opublikowano 5 Października 2014 Adepci Miejskiego Flow - Fabryczna Jako??Ä? (2014) TRACKLISTA: 1. Konspiracja ft. Che??mo 2. Fabryczna Jako??Ä? ft. Format 3. Czas zetrzeÄ? kurz 4. Boli mnie 5. Piona 6. W blasku cienia 7. RÄ?ce ft. DJ Kuart 8. Nie wiem sam 9. Czekamy na stypÄ? 10. SÄ? tam, gdzie byli ft. Szulu, DJ Kuart 11. Gangsta (Bonus Track) 12. Morderczy narkotyk (Bonus Track) 13. Bez por??wnania (Bonus Track) DANE TECHNICZNE: Rozmiar: 101.11 MB Rodzaj kompresji: .rar Zawarto??Ä?: pliki .mp3 Kodek: Lame 3.99 Jako??Ä?: 320 kb/s CA?A P?YTA DO PRZES?UCHANIA JEST TUTAJ: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi