Ciri 32 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Share Opublikowano 4 Października 2014 Sk??adniki: kapusta w??oska: 4 li??cie mÄ?ka: 1 ??yzka bulion: 1 l ??mietana: 100 ml zakwas buraczany fasolka szparagowa: 15 dag buraki: 4 li??Ä? laurowy bia??a fasola: 1 puszka marchewka: 2 ziemniaki: 6 ziele angielskie Szybki barszcz ukrai??ski: etapy przygotowania Ziemniaki i buraki pokroiÄ? w kostkÄ?, marchewkÄ? w s??upki. Op??ukaÄ? kapustÄ?, pokroiÄ? na ma??e kawa??ki. Warzywa zalaÄ? gorÄ?cym bu-lionem. DodaÄ? fasolkÄ? szparagowÄ?, listek laurowy i ziele angielskie. GotowaÄ? 20 minut. Pod koniec gotowania wlaÄ? zakwas buraczany. ?šmietankÄ? zmiksowaÄ? z mÄ?kÄ? i ma??Ä? ilo??ciÄ? barszczu, wlaÄ? do zupy. PodgrzaÄ?, nie doprowadzajÄ?c do wrzenia. Do??o??yÄ? osÄ?czonÄ? fasolÄ?. DoprawiÄ? solÄ?, pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.