Ciri 32 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Share Opublikowano 21 Października 2014 sk??adniki: trzy tr??jkÄ?ciki serka topionego 15 dag sera ??????tego p????tora litra roso??u szklanka mleka 3 ??????tka 2 ??y??ki mÄ?ki 10-15 dag wÄ?dzonej szynki polÄ?dwicy lub boczku du??a cebula Przygotowanie: 1. Ser zetrzyj na tarce, polej mlekiem. Do wrzÄ?cego roso??u wrzuÄ? serki topione, rozpu??Ä?. WÄ?dlinÄ? podsma?? na patelni. WrzuÄ? do zupy. 2. Na tej samej patelni zrumie?? pokrojonÄ? cebulÄ?. Opr??sz mÄ?kÄ?, przesma??. Dodaj do zupy, mieszajÄ?c. Dodaj ser razem z mlekiem, rozpu??Ä?. Stud?? 5 min. 3. Dodaj ??????tka, mieszajÄ?c, ??eby siÄ? nie ??ciÄ???y. Przypraw. Podaj np. z grzankami. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.