Ciri 30 Napisano 24 Październik 2014 Sk??adniki mintaj 4 p??aty panierka: jajko, bu??ka tarta szpinak mro??ony 1 op kukurydza konserwowa 1/2 puszki czosnek 3 zÄ?bki mas??o 2-3 ??y??ki pieprz bia??y pieprz czarny s??l Przygotowanie Szpinak podsma??yÄ? na ma??le, dodaÄ? czosnek pokrojony w drobnÄ? kosteczkÄ? i kukurydzÄ?. Ca??o??Ä? doprawiÄ? bia??ym pieprzem i solÄ?. Mintaja posoliÄ?, posypaÄ? czarnym pieprzem, panierowaÄ? w jajku i bu??ce tartej. Sma??yÄ? na z??oty kolor. PodawaÄ? ze szpinakiem. :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach