Ciri Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2014 Sk??adniki sa??ata roszponka 3 jajka 100 g bekonu w plastrach 3 ma??e og??rki 5 rzodkiewek 2 ??y??ki oliwy z oliwek 1 ??y??eczka musztardy 2 ??y??eczki octu winogronowego mo??na u??yÄ? innego 0,5 ??y??eczki cukru Przygotowanie Jajka ugotowaÄ? na twardo. Bekon usma??yÄ? na chrupiÄ?ce chipsy. Sa??atÄ? umyÄ?. Z oliwy octu i musztardy i cukru przygotowaÄ? sos do sa??atki. Ugotowane jajka pokroiÄ? na Ä?wiartki.Usma??ony bekon pokroiÄ? na kawa??ki ok 5 cm. Og??rka pokroiÄ? w krÄ???ki.RzodkiewkÄ? w drobnÄ? kostkÄ?. Do miski w??o??yÄ? sa??atÄ?, og??rki,rzodkiew,bekon i jajka i na koniec polaÄ? przygotowanym wcze??niej sosem.
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się