Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sk??adniki

 

sa??ata roszponka

3 jajka

100 g bekonu w plastrach

3 ma??e og??rki

5 rzodkiewek

2 ??y??ki oliwy z oliwek

1 ??y??eczka musztardy

2 ??y??eczki octu winogronowego mo??na u??yÄ? innego

0,5 ??y??eczki cukru

 

Przygotowanie

Jajka ugotowaÄ? na twardo. Bekon usma??yÄ? na chrupiÄ?ce chipsy. Sa??atÄ? umyÄ?. Z oliwy octu i musztardy i cukru przygotowaÄ? sos do sa??atki.

Ugotowane jajka pokroiÄ? na Ä?wiartki.Usma??ony bekon pokroiÄ? na kawa??ki ok 5 cm. Og??rka pokroiÄ? w krÄ???ki.RzodkiewkÄ? w drobnÄ? kostkÄ?.

Do miski w??o??yÄ? sa??atÄ?, og??rki,rzodkiew,bekon i jajka i na koniec polaÄ? przygotowanym wcze??niej sosem.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.