Ciri 30 Napisano 24 Październik 2014 Sk??adniki sa??ata roszponka 3 jajka 100 g bekonu w plastrach 3 ma??e og??rki 5 rzodkiewek 2 ??y??ki oliwy z oliwek 1 ??y??eczka musztardy 2 ??y??eczki octu winogronowego mo??na u??yÄ? innego 0,5 ??y??eczki cukru Przygotowanie Jajka ugotowaÄ? na twardo. Bekon usma??yÄ? na chrupiÄ?ce chipsy. Sa??atÄ? umyÄ?. Z oliwy octu i musztardy i cukru przygotowaÄ? sos do sa??atki. Ugotowane jajka pokroiÄ? na Ä?wiartki.Usma??ony bekon pokroiÄ? na kawa??ki ok 5 cm. Og??rka pokroiÄ? w krÄ???ki.RzodkiewkÄ? w drobnÄ? kostkÄ?. Do miski w??o??yÄ? sa??atÄ?, og??rki,rzodkiew,bekon i jajka i na koniec polaÄ? przygotowanym wcze??niej sosem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach