Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
Ciri

Galaretka drobiowa

Rekomendowane odpowiedzi

Sk??adniki

 

miÄ?so z ros????u

warzywa mogÄ? byÄ? te r??wnie?? co zosta??y z roso??u

Kukurydza konserwowa

groszek konserwowy

jajka

bulion drobiowy(czyli ros????)

??elatyna(ilo??Ä? zelatyny zale??y od ilo??ci wywaru jaki mamy)

ocet winny

 

 

Przygotowanie

 

Do wywaru drobiowego dodajemy ??elatynÄ? i mieszamy do momentu ca??kowitego rozpuszczenia,ja u??ywam do tego trzepaczki.

Do pojemniczk??w np fili??anek,salaterek,uk??adaÄ? na przemian warstwami warzywa z miÄ?sem i jajkiem,na koniec zalaÄ? bulionem.

W??o??yÄ? do lod??wki najlepiej przed spo??yciem na kilka godzin.

PodawaÄ? skropione octem winnym.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.