Ciri 30 Napisano 26 Październik 2014 Sk??adniki miÄ?so z ros????u warzywa mogÄ? byÄ? te r??wnie?? co zosta??y z roso??u Kukurydza konserwowa groszek konserwowy jajka bulion drobiowy(czyli ros????) ??elatyna(ilo??Ä? zelatyny zale??y od ilo??ci wywaru jaki mamy) ocet winny Przygotowanie Do wywaru drobiowego dodajemy ??elatynÄ? i mieszamy do momentu ca??kowitego rozpuszczenia,ja u??ywam do tego trzepaczki. Do pojemniczk??w np fili??anek,salaterek,uk??adaÄ? na przemian warstwami warzywa z miÄ?sem i jajkiem,na koniec zalaÄ? bulionem. W??o??yÄ? do lod??wki najlepiej przed spo??yciem na kilka godzin. PodawaÄ? skropione octem winnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach