Ciri 30 Napisano 26 Październik 2014 Sk??adniki: â?? 2 ??y??ki majonezu â?? 2 ??y??ki ??mietany â?? 1 zÄ?bek czosnku â?? s??l Czosnek obraÄ?, drobno posiekaÄ?, rozetrzeÄ? ko??cem no??a, posoliÄ?. Prze??o??yÄ? do miseczki, dodaÄ? majonez i ??mietanÄ?. WymieszaÄ? i doprawiÄ? solÄ?. Czosnek w ca??o??ci, w ??upince, mo??na te?? wcze??niej upiec w piekarniku lub sma??yÄ? na malutkim ogniu na suchej patelni, a?? ??rodek bÄ?dzie miÄ?kki (oko??o 15 minut). Takiego upieczonego czosnku mo??na dodaÄ? do sosu wiÄ?cej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach