Ciri 30 Napisano 26 Październik 2014 Sk??adniki: â?? 1 puszka tu??czyka w sosie w??asnym â?? 4 filety anchovies, odsÄ?czone z zalewy (dostÄ?pne w ma??ych puszeczkach) â?? 60 g kapar??w, odsÄ?czonych z zalewy â?? 4 pe??ne ??y??ki majonezu (lub wiÄ?cej do smaku) â?? ??wie??o zmielony czarny pieprz Przygotowanie: Tu??czyka odcedziÄ? z zalewy, w??o??yÄ? do pojemnika blendera, dodaÄ? filety anchovies, kapary (2 ??y??ki kapar??w zostawiÄ? do dekoracji) i zmiksowaÄ?. DodaÄ? ??wie??o zmielony czarny pieprz i majonez, zmiksowaÄ? lub wymieszaÄ?. Nie dodajemy ju?? soli bo anchovies sÄ? s??one. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach