Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
Ciri

Sos tuńczykowy z kaparami

Rekomendowane odpowiedzi

Sk??adniki:

 

â?? 1 puszka tu??czyka w sosie w??asnym

â?? 4 filety anchovies, odsÄ?czone z zalewy (dostÄ?pne w ma??ych puszeczkach)

â?? 60 g kapar??w, odsÄ?czonych z zalewy

â?? 4 pe??ne ??y??ki majonezu (lub wiÄ?cej do smaku)

â?? ??wie??o zmielony czarny pieprz

 

 

Przygotowanie:

 

Tu??czyka odcedziÄ? z zalewy, w??o??yÄ? do pojemnika blendera, dodaÄ? filety anchovies, kapary (2 ??y??ki kapar??w zostawiÄ? do dekoracji) i zmiksowaÄ?. DodaÄ? ??wie??o zmielony czarny pieprz i majonez, zmiksowaÄ? lub wymieszaÄ?. Nie dodajemy ju?? soli bo anchovies sÄ? s??one.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.