Ciri Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2014 Zielona salsa - "Salsa Verde": â?? 1/3 szklanki posiekanej natki pietruszki â?? 1/3 szklanki posiekanego szczypiorku â?? 1/3 szklanki posiekanej bazylii â?? 1/3 szklanki posiekanej miÄ?ty â?? 1/3 szklanki kapar??w, odsÄ?czonych i pokrojonych na mniejsze kawa??ki â?? 1 ma??y zÄ?bek czosnku, drobno posiekany â?? 1/3 szklanki oliwy z oliwek extra virgin + wiÄ?cej do smaku Przygotowanie: Wszystkie sk??adniki zielonej salsy wymieszaÄ? w miseczce.
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się