Ciri 30 Napisano 1 Listopad 2014 Sk??adniki: 4 kawa??ki mintaja z ma??Ä? glazurÄ? opakowanie dowolnego serka topionego s??l pieprz opcjonalnie - ulubiona przyprawa do ryb cytryna oliwa z oliwek natka pietruszki do dekoracji Spos??b przygotowania Mintaja op??ucz pod zimnÄ? wodÄ?, opr??sz solÄ? i pieprzem lub ulubionÄ? przyprawÄ? do ryb. RybÄ? podsma?? na patelni z obu stron i u?????? na tacce. Na wierzch po?????? pokrojony serek topiony i posyp ponownie solÄ? i pieprzem. Piecz w dobrze nagrzanym piekarniku przez oko??o 15-20 minut. Podawaj z Ä?wiartkami cytryny i ozd??b natkÄ? pietruszki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach