Ciri 32 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Share Opublikowano 1 Listopada 2014 Sk??adniki 15 dkg cukinii 15 dkg brzozak??w 1 cebula 2 zÄ?bki czosnku 1/2 ??y??eczki kolendry 1/2 ??y??eczki chili 1 ??y??eczka papryki s??odkiej mielonej pieprz do smaku s??l czosnkowa do smaku szczypta kurkumy 1 ??y??eczka zi???? prowansalskich olej do sma??enia natka pietruszki- wg uznania Etapy przygotowania CebulÄ? pokroiÄ? w kostkÄ?, czosnek przecisnÄ?Ä? przez praskÄ?. Na patelni rozgrzaÄ? olej, podsma??yÄ? na nim cebulÄ? z czosnkiem. Grzyby (mo??na u??yÄ? innego rodzaju ko??larzy) oczy??ciÄ?, umyÄ? i dowolnie pokroiÄ?. DodaÄ? je do podsma??onej z czosnkiem cebuli i sma??yÄ?, a?? p??yn z grzyb??w odparuje. CukiniÄ? obraÄ? i pokroiÄ? w kostkÄ? (kroi??am z pestkami). DodaÄ? jÄ? razem z przyprawami do grzyb??w. WymieszaÄ? i sma??yÄ? dalej razem, a?? cukinia zmiÄ?knie. Ca??o??Ä? doprawiÄ? do smaku solÄ? czosnkowÄ?. Ka??dÄ? porcjÄ? posypaÄ? posiekanÄ? natkÄ? pietruszki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.