Ciri 30 Napisano 1 Listopad 2014 Sk??adniki 1,5 kg grzyb??w le??nych 0,5 kg marchwi 0,5 kg cebuli ma??y s??oiczek koncentratu s??l,pieprz-do smaku olej do duszenia Etapy przygotowania Grzyby gotujemy i przepuszczamy przez maszynke o grubych oczkach. Marchew starkowac na tarce buraczanej,cebulÄ? pokroic w grubÄ? kostkÄ?,dusiÄ? na oleju ok.10 minut.Na drugiej patelni poddusiÄ? zmielone grzyby ok.10 minut.DodaÄ? marchew,cebulÄ?,koncentrat pomidorowy.PrzyprawiÄ? wg uznania solÄ? i pieprzem.Powk??adaÄ? do s??oikczk??w,wekowaÄ? 30 minut na wolnym gniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach