Ciri 30 Napisano 1 Listopad 2014 Sk??adniki tacka boczniak??w 250 pojedyncza czÄ???Ä? piersi z kurczaka pora cebulka 2-3 marchewki seler korze?? pietruszka korze?? pietruszka natka ??y??eczka przyprawy do flak??w s??l pieprz majeranek Etapy przygotowania Boczniaki myjemy i tniemy na wÄ?skie paseczki,pier?? z kurczaka podobnie,cebulkÄ? i porÄ? kroimy cieniutko i przesma??amy dodajemy piersi i boczniaki przek??adamy wszystko do garnka i zalewamy wodÄ? ,dodajemy marchew,seler i por pociÄ?tÄ? na zapa??kÄ? na koniec dodajemy posiekanÄ? pietruszkÄ? i doprawiamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach