Ciri 30 Napisano 2 Listopad 2014 Sk??adniki 3 filety ??ledziowe ala matias p???? ??redniej cebuli 1 ??rednie s??odkie jab??ko 1 ??y??ka majonezu 1 du??e jajko Koperek kapary pieprz Przygotowanie ?šledzia p??uczÄ? z zalewy solnej i zostawiam jeszcze na chwilÄ? w wodzie, jajko gotujÄ? na twardo. CebulÄ? drobno szatkujÄ?, jab??ko oczyszczam z gniazda nasiennego i r??wnie?? drobno krojÄ?, mieszam razem z ??y??kÄ? majonezu doprawiajÄ?c odrobinÄ? pieprzu. Wymoczone matiasy krojÄ? w kawa??ki takie ok 3cm i uk??adam na nich kolejno ok ??y??eczki sa??atki cebulowo-jab??kowej, p???? plasterka jajka, koperek i kapara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach