Markus 21841 Napisano 2 Listopad 2014 W krÄ?gu mi??o??ci / The Broken Circle Breakdown (2012) PL.BRRip.Xvid-K12 / Lektor PL gatunek: Dramatprodukcja: Belgia premiera: 30 sierpnia 2013 (Polska) 10 pa??dziernika 2012 (??wiat) re??yseria: Felix Van Groeningen scenariusz: Carl Joos, Felix Van Groeningen Elise i Didier od siedmiu lat ??yjÄ? w szczÄ???liwym, choÄ? niekonwencjonalnym zwiÄ?zku. Po??Ä?czy??a ich gorÄ?ca mi??o??Ä? od pierwszego wejrzenia, g??Ä?boka potrzeba ??ycia po swojemu i pasja do muzyki bluegrass. Niespodziewanie jednak ko??o fortuny siÄ? odwraca. Kiedy ich kilkuletnia c??rka Maybelle zapada na powa??nÄ? chorobÄ?, ??arliwe i zmys??owe uczucie poddane zostaje pr??bie, a Elise i Didier oddalajÄ? siÄ? od siebie. ZaczynajÄ? ??yÄ? w??asnym ??yciem, ale nadal walczÄ? o c??rkÄ?, wierzÄ?c, ??e mi??o??Ä? jest w stanie zwyciÄ???yÄ? wszystko. Czy uda im siÄ? pokonaÄ? przeznaczenie? Release: The.Broken.Circle.Breakdown.2012.PL.BRRiP.XViD-K12 Format : AVI at 876 Kb/s Length : 699 MB for 1h 51 min. 31s 709ms Video #0 : MPEG-4 Visual at 739 Kb/s Aspect : 640 x 272 (2.353) at 24.000 fps Audio #0 : MPEG Audio at 128 Kb/s Infos : 2 kana??y, 48,0 KHz [VIDEO] [/VIDEO] Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach