Ciri 32 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Share Opublikowano 9 Listopada 2014 Sk??adniki: 50 dag wo??owiny 30 dag ziemniak??w marchewka 1/3 selera 2 czerwone papryki puszka pomidor??w bez sk??rki cebula 4 zÄ?bki czosnku oliwa s??l, pieprz, papryka, kminek 1,5 l bulionu Przygotowanie: Warzywa i miÄ?so pokr??j w kostkÄ?. CebulÄ? usma?? na rozgrzanym t??uszczu, dodaj miÄ?so. Zrumie??, podlej bulionem i du?? 15 min. Dodaj marchewkÄ? i seler, zmia??d??ony czosnek, kminek. Wlej tyle bulionu, aby przykryÄ? sk??adniki i du?? 45 min. Gdy miÄ?so zmiÄ?knie, dodaj ziemniaki i s??l. Gdy zmiÄ?knÄ?, dodaj papryki, pomidory. Ugotuj. Dopraw zupÄ? i podaj, np. w ma??ych chlebkach. Artyku?? pochodzi z kategorii: Kuchnia Przejd?? na poczÄ?tek artyku??u Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.