Ciri 30 Napisano 9 Listopad 2014 Sk??adniki: CIASTO: 30 dag mÄ?ki 20 dag mas??a 10 dag cukru 2 ??????tka szczypta soli 2 ??y??ki kwa??nej ??mietany KREM: 2 ??????tka jajko 5 dag cukru 4 ??y??eczki kawy rozpuszczalnej 15 dag mas??a opakowanie p??atk??w migda??owych Przygotowanie: KawÄ? rozpu??Ä? w ??y??ce wrzÄ?tku. ZimnÄ? wymieszaj z kremem. P??atki migda??owe upra?? na suchej patelni. Kremem nape??nij tartaletki, posyp p??atkami migda??owymi. Do dekoracji mo??esz u??yÄ? te?? bitej ??mietany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach