Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
Ciri

Watrobka drobiowa smazona na patelni

Rekomendowane odpowiedzi

Sk??adniki

 

Watrobki drobiowe 50 dag

2 duze cebule + Kucharek

maka do obtaczania watrobek

olej rzepakowy do smazenia

 

 

Przygotowanie

Watrobki dokladnie oczyszczamy i myjemy, obtaczamy w mace, smazymy na oleju pare minut z kazdej strony (bez soli), wyjmujemy na polmisek, solimy na tym samym tluszczu smazymy cebulke pokrojona w piorka, wraz z dodatkiem Kucharka

Podajemy z chlebem lub z buleczka, mozna przepijac dobrze schlodzonym piwem.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.