EX DS Team gibson1965 Opublikowano 24 Listopada 2014 EX DS Team Opublikowano 24 Listopada 2014 Zeydler-Zborowski Zygmunt Ja??owce jak cyprysy Opis: Powie??Ä? zaczyna siÄ? wrÄ?cz rewelacyjnie, jakby rodem z horroru. CiemnÄ? nocÄ?, w deszczu, pod ja??owcem jak cyprysem, mÄ???czyzna kopie gr??b. Strach parali??uje jego poczynania. Kobieta, znacznie mocniejsza, psychicznie podtrzymuje go na duchu. Potem nastÄ?puje to, co musi nastÄ?piÄ?, k??adÄ? cia??o do grobu i zasypujÄ? ziemiÄ?. Autor sukcesywnie wprowadza dalsze osoby dramatu, a nastr??j tajemniczo??ci narasta. Do??Ä? d??ugo nie wiemy czyje cia??o pogrzebano pod ja??owcem. Tylko pies co?? wÄ?szy?? i trzeba siÄ? go pozbyÄ?. Gdy pewnego dnia do Polski przyje??d??a â?žgo??Ä?â? z Ameryki, a potem w niewyja??nionych okoliczno??ciach ginie, pojawia siÄ? major Downar i jego ekipa, tj. Olszewski i Paku??a. Teraz akcja przy??piesza, trup ??ciele siÄ? gÄ?sto (a?? za bardzo), plÄ?czÄ? siÄ? ??lady. Porucznik Olszewski, aby zdobyÄ? zeznania nie waha siÄ? u??yÄ? piersi??wki ze ??liwowicÄ?, kt??rÄ? nosi przy sobie.! Robi to dosyÄ? nieostro??nie gdy?? przes??uchiwany spostrzega: â?žBo zauwa??y??em, panie szanowny, ??e panu siÄ? marynarka jako?? wydyma z lewej strony. Mo??e tam piersi??weczka siÄ? znajduje, co? Jakby pan zgad?? - roze??mia?? siÄ? Olszewski, wyjmujÄ?c z kieszeni butelkÄ?â?. ButelkÄ?, a nie pistolet?! Okladka/Screeny: Opis uploadu: wielkosc calosci: 5,13 MBrodzaj kompresji: .rar zawartosc uploadu: plik .pdf .rtf .mobi .epub .jpg wersja jezykowa: polska brak danych naprawczych Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Haslo: BRAK HASLA Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi