EX DS Team gibson1965 Opublikowano 25 Listopada 2014 EX DS Team Opublikowano 25 Listopada 2014 Belmont Leo Lady Hamilton Ostatnia mi??o??Ä? Lorda Nelsona Opis: â?žLady Hamilton - Ostatnia mi??o??Ä? Lorda Nelsonaâ? to powie??Ä? oparta na prawdziwych wydarzeniach historycznych Europy XVIII wieku. Pokazuje dzieje wielkiej mi??o??ci Emmy Lyon, znanej jako Lady Hamilton, tancerki angielskiej, p????niej ??ony Sir Hamiltona, brytyjskiego ambasadora w Neapolu do Horacego Nelsona, najs??ynniejszego admira??a w historii floty brytyjskiej, kt??ry dwukrotnie pokona?? flotÄ? Francji. Okladka/Screeny: Opis uploadu: wielkosc calosci: 433 MBczas trwania : 09h 09m 50s bit rate: 128kbps rodzaj kompresji: rar zawartosc uploadu: mp3 wersja jezykowa: PL czyta: Barbara Wrzesi??ska BRAK DANYCH NAPRAWCZYCH Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Haslo: BRAK HASLA Cytuj
EX DS Team gibson1965 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor EX DS Team Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Belmont Leo Lady Hamilton Ostatnia mi??o??Ä? Lorda Nelsona Opis uploadu: wielkosc calosci: 433 MBczas trwania : 09h 09m 50s bit rate: 128kbps rodzaj kompresji: rar zawartosc uploadu: mp3 wersja jezykowa: PL czyta: Barbara Wrzesi??ska BRAK DANYCH NAPRAWCZYCH Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Haslo: BRAK HASLA Edytowane 22 Lutego 2015 przez tomso Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi