jj69 5 Napisano 28 Listopad 2014 (edytowane) Mega Top Hot Road 4 - 2014 (2014) Artist: VA Album: Mega Top Hot Road 4 - 2014 Genre: Dance, Disco Polo... Year: 2014 Compilated by Bokser2005 Track: 24 Time: 01:27:15 Format/Quality: Mp3 / 320kbps / 44kHz / Stereo Size: 231 Mb Tracklist: 01. - Team Bs - fierte 02. - Arkadiusz Malinowski - inni 03. - Train - angel in blue jeans (radio mix) 04. - Night Lovers - agnieszko (original mix) 05. - Pitbull feat. John Ryan - fireball (main mix) 06. - Lilly Wood and The Prick - prayer in c (robin schulz edit) 07. - Robin Schulz feat. Jasmine Thompson - sun goes down (radio mix) 08. - Weekend - znioslem tyle klamstw 09. - Da Buzz - bring back the summer 10. - Avicii feat. Robbie Wiliams - the days 11. - Remady and Manu-L - waiting for (radio edit) 12. - D-Bomb - jezeli to grzech (radio edit) 13. - Czadoman feat. Mr. Slide - pokochaj mnie 14. - Calvin Harris feat. Ellie Goulding - outside 15. - Edward Maya and Vika Jigulina - love of my life (original mix) 16. - Margaret - o mnie sie nie martw 17. - MC Makler and Sylwa - ja cie kocham 18. - Rafal Brzozowski - linia czasu 19. - Yugopolis and Maciej Malenczuk - slugi za szlugi 20. - Carl Fath feat. Steve Edwards - humans cry (leo curiale radio edit) 21. - Armin van Buuren feat. Lauren Evans - alone (radio edit) 22. - Donatan and Cleo feat. Enej - brac 23. - Blue Cafe - zapamietaj 24. - Beat Boys - jak dlugo jeszcze Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Edytowane 9 Grudzień 2017 przez Kometa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach