Ciri 30 Napisano 28 Listopad 2014 Sk??adniki: 200 g mas??a 100 g cukru pudru 3 ??y??ki wi??rk??w kokosowych sok z cytryny Masa czekoladowa: 3 paczki herbatnik??w 100 g cukru pudru cukier waniliowy 3 ??y??ki kakao 2-3 ??y??ki wody Utrzyj mas??o z cukrem pudrem na puszystÄ? masÄ?. Po trochu dodawaj wi??rki kokosowe i sok z cytryny. Starannie wymieszaj. Krem wstaw do lod??wki na p???? godziny. Herbatniki rozgnieÄ? i po??Ä?cz z cukrem pudrem, cukrem waniliowym i kakao. Wlej 2-3 ??y??ki wody. Wymieszaj. Wylej masÄ? na pergamin, uformuj kwadrat. Rozsmaruj na nim masÄ? kokosowÄ?. Zwi?? w rulon i w?????? roladÄ? do lod??wki. Gdy stwardnieje, pokr??j w plasterki. Czas przygotowania: 30 minut + 30 minut ch??odzenia kremu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach