EX DS Team gibson1965 Opublikowano 28 Listopada 2014 EX DS Team Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) PiÄ?tkowska Renata Opowiadania z piaskownicy Opis: Kolejne przygody Tomka, znanego z "Opowiada?? dla przedszkolak??w". Codzienne ??ycie niesie naszemu bohaterowi wiele przyg??d i prze??yÄ?, na og???? zupe??nie niezrozumia??ych dla doros??ych. Cze??Ä?! To ja, Tomek. Niekt??rzy mnie ju?? znajÄ? z ksiÄ???ki "Opowiadania dla przedszkolak??w". Zn??w mam do opowiedzenia mn??stwo ciekawych, zabawnych i niesamowitych historii. Wszystkie wydarzy??y siÄ? w ca??kiem zwyczajnych miejscach â?? w domu, w piaskownicy na podw??rku, w kinie, w windzie, u fryzjera, w tramwaju, w sklepie i - oczywi??cie - w przedszkolu. Ciekawe przygody mogÄ? siÄ? przydarzyÄ? wszÄ?dzie, nie tylko daleko stÄ?d, i nawet w najzwyklejszy szary dzie??. Bo tak naprawdÄ? ??aden dzie?? nie jest szary i zawsze co?? siÄ? dzieje.. Okladka/Screeny: Opis uploadu: wielkosc calosci: 85,8 MBczas trwania : 01h 44m 28s bit rate: 112kbps rodzaj kompresji: rar zawartosc uploadu: mp3 wersja jezykowa: PL czyta: Artur Barci?? BRAK DANYCH NAPRAWCZYCH Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Haslo: BRAK HASLA Edytowane 22 Stycznia 2018 przez Kometa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi