skorpion666 10 Napisano 16 Grudzień 2014 witam wszystkich od czego tu zaczaÄ? zaczne od przeprosin Motylka co kiedys na nia donios??em do administracji dosta??a przezmnie bana a p??zniej ja nie bedÄ? siÄ? ukrywa?? moj nick prawdziwy na forum to holigans 12 mia??em tu moda teraz staram sie odkupiÄ? wine uploadami technologi p2m my??le ze przyjmiecie mnie jak kiedys gorÄ?co zapomnicie moje hehe stare grzechy pozdrawiam holi :) troche o mnie jestem juz uploaderem dobre 10 lat i 3 lata by??em te?? Adminem na warezach odniedawna czyli od roku bawiÄ? sie programem malishare robie na nim uploady teraz dla darka my??le ze wspo??praca bÄ?dzie d??ugo terminowa pozdrawiam jeszcze raz holi :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dark Messiah 24285 Napisano 16 Grudzień 2014 Witaj, ju?? rozmawiali??my trochÄ? na sb, mi??o CiÄ? tu znowu go??ciÄ?, liczÄ? na wsp????prace d??ugoterminowÄ? i na czynny udzia?? na forum, fajnie, ??e zdecydowa??e?? siÄ? powr??ciÄ? i do??o??yÄ? stara?? w rozw??j forum. Zaczynasz nowy rozdzia?? z czystÄ? kartÄ?, masz do??wiadczenie i chÄ?ci do pracy, czyli ju?? wielki plus dla Ciebie, na pewno reszta Ekipy jak i ludzie zaglÄ?dajÄ?cy na forum Ciep??o CiÄ? przyjmÄ?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciri 30 Napisano 16 Grudzień 2014 witaj i mi??o CiÄ? widzieÄ? na naszym forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skorpion666 10 Napisano 16 Grudzień 2014 witaj i mi??o CiÄ? widzieÄ? na naszym forum :) dziÄ?ki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bl@ck 15887 Napisano 16 Grudzień 2014 skoripon666 witaj w naszych skromnych progach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nestor1 620 Napisano 3 Styczeń 2015 (edytowane) Skorpion666 mi??o mi ??e masz zamiar przy??Ä?czyÄ? siÄ? do naszej forumowej rodziny :) po uprzednim zrobieniu rachunku sumienia i przyznania siÄ? do winy ( w twoim mniemaniu) nie znam szczeg??????w wiÄ?c nie wypowiadam siÄ? na ten temat. Dementor jest wspania??ym cz??owiekiem i ma dobre serce wiÄ?c jest sk??onny wszystko ci wybaczyÄ?.Osobi??cie r??wnie?? siÄ? cieszÄ? ??e bÄ?dÄ? mia?? partnera w technice p2m bo jak widaÄ? nie ma chÄ?tnych do pracy za friko,mamona siÄ? liczy przede wszystkim. Jednym s??owem witaj na forum Edytowane 3 Styczeń 2015 przez Nestor1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach