EX DS Team gibson1965 Opublikowano 16 Grudnia 2014 EX DS Team Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Carew Opal Fantazje w tr??jkÄ?cie TYLKO DLA DOROS?YCH !!! Opis: Pomylka jeszcze nigdy nie byla tak podniecajaca... Jenna Kerry ma dosc: chce zostawic swojego chlopaka. Ryan zyje tylko praca i skazuje ja na prowadzenie niemal klasztornego trybu zycia. Dziewczyna pragnie zmiany, a Ryan nie potrafi jej niczym zaskoczyc, az... Pewnego wieczoru w luksusowym hotelu niespodziewanie pojawia sie jej chlopak i ratuje ja z nudnego przyjecia. Do tego, udaje, ze jej nie zna! Ta gra w nieznajomych naprawde jej sie podoba i szalenie ja podnieca: nie wiedziala, ze jej chlopak ma taka fantazje... Czy to mozliwe, aby w Ryanie zaszla az taka zmiana? Moze to nie on byl namietnym kochankiem, kt??ry rozpalil jej zmysly. Jenna jeszcze nie wie, ze jej zycie seksualne przewraca sie wlasnie do g??ry nogami. Nigdy nie byla tak blisko spelnienia swojego najskrytszego marzenia. Teraz ma szanse, aby zasmakowac seksu z dwoma goracymi mezczyznami. "Gorace sceny erotyczne... bardzo podniecajaca akcja, zaczerpnieta z najsmielszych fantazji". Elf, Night Owl Reviews Okladka/Screeny: Opis uploadu: wielkosc calosci: 3,60 MBrodzaj kompresji: .rar zawartosc uploadu: plik .pdf .rtf .mobi .epub .jpg wersja jezykowa: polska brak danych naprawczych Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Haslo: BRAK HASLA Edytowane 8 Lutego 2015 przez tomso Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi