EX DS Team gibson1965 Opublikowano 20 Grudnia 2014 EX DS Team Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zapolska Gabriela Z pamiÄ?tnik??w m??odej mÄ???atki Opis: W pelna humoru i autoironii opowiesc Gabriela Zapolska wplotla wlasne przezycia. I chociaz czasy sie zmienily (od napisania tej mini powiesci uplynelo ponad 100 lat) to problemy malzenskie, z kt??rymi przyszlo sie zmierzyc mlodej mezatce wydaja sie nam dziwnie znajome. Okladka/Screeny: Opis uploadu: Wielkosc calosci: 47.2 MBCzas: 02h 17m 37s Bit rate: 48kbps Rodzaj kompresji: .rar Zawartosc uploadu: plik .mp3 Wersja jezykowa: polska Czyta: Klaudia Binkowska BRAK DANYCH NAPRAWCZYCH Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Haslo: BRAK HASLA Cytuj
EX DS Team gibson1965 Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor EX DS Team Opublikowano 8 Lipca 2017 Zapolska Gabriela Z pamiÄ?tnik??w m??odej mÄ???atki Okladka/Screeny: Opis: "W og??le zdaje mi siÄ? , ??e Julian ma jaki?? ??al do moich rodzic??w i czÄ?sto natrÄ?ca, ??e go oszukali. Czy to mowa o moim posagu? BojÄ? siÄ? raz rozja??niÄ? tÄ? sytuacjÄ?, ale ciÄ???ko mi pomy??leÄ?, ??e mÄ??? patrzy na mnie jak na oszustkÄ?. Gdybym wiedzia??a przed ??lubem, ile mam posagu, powiedzia??abym Julianowi ??mia??o i otwarci. Ale c????? Podobno pannie siÄ? nie m??wi dok??adnie, co i ile za sobÄ? dostanie." Dla Luni Szumi????o, panienki z dobrego domu ma????e??stwo mia??o byÄ? spe??nieniem dziewczÄ?cych marze??. Tymczasem okaza??o siÄ? byÄ? pasmem tragikomicznych rozczarowa??. W pe??nÄ? humoru i autoironii opowie??Ä? Gabriela Zapolska wplot??a w??asne prze??ycia. I chocia?? czasy siÄ? zmieni??y (od napisania tej mini powie??ci up??ynÄ???o ponad 100 lat) to problemy ma????e??skie, z kt??rymi przysz??o siÄ? zmierzyÄ? m??odej mÄ???atce wydajÄ? siÄ? nam dziwnie znajome. Opis uploadu: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi