EX DS Team gibson1965 Opublikowano 30 Grudnia 2014 EX DS Team Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zink Michelle Proroctwo si??str Opis: Blizniaczki Lia i Alice Milthrope wlasnie zostaly sierotami. W dodatku staja sie dla siebie smiertelnymi wrogami. Kiedy kazda z nich odkrywa swoja role,jaka spelnia w proroctwie, obracajacym kolejne pokolenia si??str przeciwko sobie,dziewczyny zostaja uwiklane w przerazajaca tajemnice. Tajemnice, na kt??ra sklada sie znamie na nadgarstku, smierc rodzic??w, ksiega, mezczyzna oraz zycie pelne sekret??w...Lia i Alice nie wiedza, komu moga zaufac. Wiedza jedynie to, ze nie moga ufac sobie wzajemnie."To nie przypadek, ze ojca znaleziono martwego na podlodze w Ciemnym Pokoju,ze wkr??tce potem odkrylam znamie, obserwowalam niesamowite obrzedy odprawiane przez moja siostre i dostalam te dziwna, ukrywana ksiazke. Nie mam pewnosci,co to wszystko znaczy i czy te wydarzenia lacza sie ze soba, ale sadze, ze tak.I mam zamiar dowiedziec sie, w jaki spos??b."Niepokojaca i zapadajaca gleboko w pamiec powiesc o odwiecznej walce pomiedzy zyciem i smiercia, z dwiema siostrami w roli gl??wnej. Historia w klimacie GOTHIC,od kt??rej w zadnym razie nie spos??b sie oderwac. Okladka/Screeny: Opis uploadu: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się HASLO: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi