Garfield 108 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Share Opublikowano 2 Stycznia 2015 Kinematografia â?? debiutancki album studyjny polskiego zespo??u hip-hopowego Paktofonika. Wydawnictwo ukaza??o siÄ? 18 grudnia 2000 roku nak??adem wytw??rni muzycznej Gigant Records. Cz??onkowie Paktofoniki (Rahim, Magik oraz Fokus), zbierali materia?? na p??ytÄ? od poczÄ?tku istnienia sk??adu (tj. od 1998), czyli ponad dwa lata. P??ytÄ? poprzedzi?? wydany 1 listopada 2000 roku singel pt. "Ja to ja". Nagrania dotar??y do 2. miejsca listy OLiS. Album otrzyma?? nagrodÄ? polskiego przemys??u fonograficznego Fryderyka w kategorii "najlepszy album hip-hop. Z kolei pochodzÄ?cy z albumu utw??r pt. "Chwile ulotne" znalaz?? siÄ? na li??cie "120 najwa??niejszych polskich utwor??w hip-hopowych wed??ug serwisu T-Mobile Music. Tracklist: 01 Intro by Hornsman Coyote 01. Na Mocy Paktu 02. Priorytety 03. Gdyby... 04. Ja To Ja (feat. Gutek) 05. Powierzchnie Tn??ce 06. ToNieMy 07. Popatrz (feat. Sot) 08. Chwile Ulotne 09. WC (feat. Sot) 10. Nowiny 11. Nie Ma Mnie Dla Nikogo 12. Jestem Bogiem 13. Lepiej ByÄ? Nie Mo??e 14. R??b Co Chcesz 15. W Moich KrÄ?gach 16. 2 Kilo (feat. OnAnOn, Laki, Dike, LO, Kams) wielko??Ä? ca??o??ci: 162 MB rodzaj kompresji: .rar zawarto??Ä? uploadu: .mp3 BRAK DANYCH NAPRAWCZYCH Link: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi