Garfield Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 HST powr??ci?? po przerwie z nowym materia??em zatytu??owanym Sen Koszmarny. Na p??ycie pojawiÄ? siÄ? ikony zar??wno ??lÄ?skiego, jak i polskiego Hip-Hopu. Sen Koszmarny zawiera ??Ä?cznie 17 kawa??k??w. Jak m??wi sam HST: " Ostatnie lata mojego ??ycia toczy??y siÄ? pod znakiem upadk??w i wzlot??w, tylko niestety w moim przypadku wiÄ?cej by??o upadk??w, wiÄ?c nie by??o mo??liwo??ci nagraÄ? weso??ej p??yty i te?? tego nie zrobi??em. Jest surowa, lecz jest te?? na niej du??o mi??o??ci i przemy??le?? co do samego siebie. 13/05/2014 - we??cie p??ytÄ? w rÄ?ce i napijmy siÄ? za lepsze czasy". Tracklista: 01. Intro 02. Zemsta Jest S??odka 03. PrzeglÄ?d (feat. Joka) 04. Dzie?? Pierwszy 05. BiegnÄ? Przed Siebie 06. M??j Kumpel Diabe?? 07. ??yje SiÄ? Raz 08. Jak MinÄ???o Kr??tkie ??ycie (Skit) 09. Jestem Sam 10. Obiecam Dzi?? 11. Brak Nauki Z Lekcji 12. Hardcore4Life (feat. Chory Szpital) 13. Brat Co Za Bit 14. Przyja???? (feat. Abradab) 15. Gn??j 16. Notatka Samob??jcy 17. Outro Opis up: wielko??Ä? ca??o??ci: 123.77 MB rodzaj kompresji: .rar zawarto??Ä? uploadu: plik mp3 brak danych naprawczych Link: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się
Rekomendowane odpowiedzi