EX DS Team gibson1965 Opublikowano 30 Stycznia 2015 EX DS Team Opublikowano 30 Stycznia 2015 Siesicka Krystyna Jezioro osobliwo??ci Opis: Oto "Jezioro Osobliwosci" - jedna z najchetniej czytanych przez mlodziez ksiazek Krystyny Siesickiej. Wielowatkowa, zawieszona miedzy warszawskim pejzazem ulic a harcerskimi namiotami pod Nidzica, o fabule zbudowanej na rodzinnych konfliktach i dziewczynskich rozterkach, dalekiej od wygladzonych tresci. Krystyna Siesicka m??wi o niej : "... kiedy pisalam "Jezioro Osobliwosci" nie przypuszczalam, ze ta ksiazka stanie sie az tak popularna. A juz na pewno konczac ja, nie sadzilam, ze Marta i Michal beda do mnie wracac. Przeciwnie, bylam pewna, ze po ostatniej kropce rozstane sie z nimi na zawsze. A jednak do dzis mysle o moich bohaterach z zaduma, zwlaszcza, kiedy odpowiadam na Wasze - jakze czesto! - zadawane mi pytanie: - I co sie z nimi p??zniej stalo...?" Jednak ani Autorka, ani rezyser Jan Batory, kt??ry na podstawie "Jeziora Osobliwosci" zrealizowal film fabularny, nie dali nam jasnej odpowiedzi na to pytanie. A wiec zapraszamy do przeczytania tej ksiazki, bo moze to wlasnie Wasza wyobraznia odkryje w koncu dalsze losy Marty i Michala. Anny i Wiktora. A takze Patryka w tle. Okladka/Screeny: Opis uploadu: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się HASLO: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi