EX DS Team gibson1965 Opublikowano 30 Stycznia 2015 EX DS Team Opublikowano 30 Stycznia 2015 Siesicka Krystyna Pejza?? sentymentalny Opis: Napisalam ksiazke, kt??rej sie nie spodziewalam. Znajdziecie w niej dalsze losy bohater??w Zapalki na zakrecie. A jednak Pejzaz sentymentalny jest powiescia troche inna niz Zapalka, kt??rej â?žpiec minut powodzeniaâ? zaczelo sie przeciez wiele lat temu. Czas zmienil nie tylko swiat wok??l Mady i Marcina, ale przede wszystkim zmienil ich samych. Oczywiscie przeczytalam Zapalke, kiedy zaczynalam pisac Pejzaz. I co? I wydawalo mi sie, ze nie jestem jej autorka, tylko ktos inny, bo dzis napisalabym te ksiazke inaczej. A wiec czas, kt??ry minal, zmienil takze mnie. I tu zaczela sie pierwsza trudnosc, bo skoro zdecydowalam sie na powr??t do zycia Mady i Marcina, spos??b napisania tamtej ksiazki juz do czegos zobowiazywal. Nie tylko w tresci, ale i w formie. Klopot byl w tym, ze tak bardzo chcialo sie chociaz troche od tego zobowiazania uciec. No i jest tak, jak jest. Czesto wydaje mi sie, ze Pejzaz sentymentalny to ksiazka, kt??ra zam??wilybyscie sobie u mnie w czasie naszych przelotnych spotkan i rozm??w, uporczywie pytajac: - I co z nimi bylo dalej? Oto, co z nimi bylo dalej. Okladka/Screeny: Opis uploadu: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się HASLO: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi