medikk Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Katarzyna Grochola - A nie m??wi??am OPIS: Mi??o??Ä? jest najpiÄ?kniejszym i najwa??niejszym uczuciem w ??yciu cz??owieka. Mo??e siÄ? pojawiÄ? w ka??dej godzinie naszej dziwnej przygody z losem, nie tylko w m??odo??ci - durnej i chmurnej. Najnowsza powie??Ä? Katarzyny Grocholi "A nie m??wi??am!" opowiada o wielkim uczuciu ??Ä?czÄ?cym JudytÄ? i Adama, zwanego te?? Niebieskim.Pogodna, ciep??a i dow[beeep]na ksiÄ???ka o dojrza??ej, spe??nionej mi??o??ci. Oddala pytania o absurd istnienia, ??agodzi stresy, wraca nadziejÄ? ??yciowym pechowcom. Po jej przeczytaniu uwierzysz w siebie, otworzysz szeroko oczy i zaczniesz szukaÄ? swojej szansy. Katarzyna Grochola przekonuje, ??e warto. DANE TECHNICZNE: Tytu??: A nie m??wi??am Autor: Katarzyna Grochola Kategoria: literatura wsp????czesna Wydawca: Wydawnictwo W.A.B. Data premiery: 2006-10-06 jÄ?zyk: polski Format: PDF Rozmiar: 83kb Jako??Ä?: BDB DOWNLOAD: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
alfa_baker Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 Katarzyna Grochola - ??aby i anio??y 04 - A nie m??wi??am wersja jÄ?zykowa: PL zawarto??Ä? uploadu: pdf, rtf, epub, mobi, azw3 rodzaj kompresji: zip rozmiar pliku: 5.36 MB Opis: Najnowsza powie??Ä? Katarzyny Grocholi â?žA nie m??wi??amâ? opowiada o wielkim uczuciu ??Ä?czÄ?cym JudytÄ? i Adama. Pogodna, ciep??a i dow[beeep]na ksiÄ???ka o dojrza??ej spe??nionej mi??o??ci. Po jej przeczytaniu, otworzysz szeroko oczy i zaczniesz szukaÄ? swojej szansy.Katarzyna Grochola przekonuje, ??e warto. Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi