Manga Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Barszcz rybny 50 dag rybich ??b??w 3 ??y??ki oleju p???? szklanki ??mietany ??y??ka pasty pomidorowej 2 cebule 2 kiszone czerwone buraczki marchew pietruszka seler por pÄ?czek zielonego kopru s??l Z rybich ??b??w usunÄ?Ä? skrzela i oczy, zalaÄ? wodÄ? (1,5 I), dodaÄ? obranÄ? i umytÄ? w??oszczyznÄ?. GotowaÄ? na wolnym ogniu 30-45 min. Wywar przecedziÄ?, jarzyny zu??yÄ? do innych cel??w. Kwaszone buraczki zetrzeÄ? na grubej tarce jarzynowej i zagotowaÄ? w wywarze. Na patelni rozgrzaÄ? olej, podsma??yÄ? startÄ? na tarce surowÄ? marchew i posiekanÄ? cebulÄ?, dodaÄ? do barszczu, osoliÄ? do smaku, przyprawiÄ? pastÄ? pomidorowÄ? i ??mietanÄ?, wsypaÄ? posiekany koper. PodawaÄ? z gotowanymi lub pieczonymi ziemniakami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.