Maciek1981 Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) AK-47 - Pierwszy Dzie?? W Piekle (2015) Data premiery: 2015-02-10 'Â?žAlbum "Pierwszy dzie?? w piekle" jest kontynuacjÄ? albumu "Autopsja", drugÄ? czÄ???ciÄ? mojej tw??rczo??ci bardzo mocno zwiÄ?zanej z moim ??yciem. "Pierwszy dzie?? w piekle" jest metaforycznym odbiciem mojego prawdziwego ja i naukÄ? dla innych. Ka??dy ze s??uchaczy powinien odebraÄ? ten album na w??asny spos??b. Pomys??, by nakrÄ?ciÄ? musical do ca??ej p??yty narodzi?? siÄ? pierwszy w mojej g??owie. BazujÄ?c na scenariuszu, kt??ry napisa??em, zaczÄ???y powstawaÄ? utwory. Muzyka, kt??rÄ? znajdziecie na tym albumie jest ciÄ???ka i melancholijna ale jest zupe??nie czym?? innym ni?? "Autopsja". Jest podr????Ä? w g??Ä?b abstrakcji ludzkiej. Za podk??ady muzyczne odpowiedzialny jest MSB, jak w przypadku "Autopsji", dodatkowo zosta??y one urozmaicone przez kompozytora muzycznego Patryka Kum??ra niesamowicie melancholijnymi ambientami. Na p??ycie znajduje siÄ? r??wnie?? utw??r w ca??o??ci skomponowany przez Patryka Kum??ra bez udzia??u MSB. Utwory sÄ? poprzeplatane kr??tkimi fabularnymi aktami, kt??re mo??ecie zobaczyÄ? w produkcji filmowej albumu "Pierwszy dzie?? w piekle". Za muzykÄ? i nastr??j w czÄ???ciach fabularnych odpowiedzialny jest Patryk Kum??r, natomiast realizacjÄ? albumu i ud??wiÄ?kowieniem filmu zajÄ??? siÄ? Tomasz Korczak z Red Yeti Studio. Go??ci na p??ycie jest ??Ä?cznie sze??ciu, a sÄ? to: Max, BamZ, Dr. Sylwester, Jongmen, Roger, Nizio??. Za cze??Ä? produkcyjnÄ? musicalu jest odpowiedzialna ekipa filmowa Czeburaszka Production. Pozw??lcie wyobra??ni by zabra??a Was w nieznane...' Z wyrazami szacunku, AK-47 TRACKLISTA: 1. Act I 2. Prolog 3. Act II 4. Superbia ft. Max 5. Act III 6. Avaritia ft. BamZ 7. Act IV 8. Luxuria ft. Dr.Sylwester 9. Act V 10. Invidia 11. Act VI 12. Gula ft. Jongmen 13. Act VII 14. Ira 15. Act VIII 16. Acedia ft. Nizio?? 17. Act IX 18. Saligia ft. Roger 19. Epilog DANE TECHNICZNE: Kodek: Lame 3.99 Bitrate: 320 kb/s Rozmiar: 118.03 MB Rodzaj kompresji: .rar Zawarto??Ä?: pliki .mp3 Otagowane: wykonawca, tytu??, album, rok, ??cie??ka, gatunek, ok??adka TELEDYSKI: AK-47 - PROLOG AK-47 - SUPERBIA AK-47 - AVARITIA AK-47 LUXURIA This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się AK-47 INVIDIA This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się AK-47 GULA This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się AK-47 - IRA This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się 10 SERWER??W DO WYBORU !!!!!!!!!!!!! P?YTKA SPAKOWANA WINRAREM 5.20 This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Edytowane 17 Marca 2015 przez Maciek1981 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi