Maciek1981 Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 O.S.T.R. - Podr???? Zwana ??yciem (2015) Data premiery: 2015-02-23 O.S.T.R.: ''Â?žTo najwa??niejsza p??yta w moim ??yciu. Od dziecka, chodzÄ?c do szk???? muzycznych, zbiera??em wiedzÄ?, do kt??rej musia??em dojrzeÄ?, aby w pe??ni jÄ? wykorzystaÄ?. Jako Killing Skills chcieli??my pozostaÄ? przy hip-hopie, ale w taki spos??b, by przy produkcji wykorzystaÄ? wszystkie elementy dzie??a muzycznego, bez ogranicze??. Dlatego p??yta inspirowana jest muzykÄ? filmowÄ?, muzykÄ? powa??nÄ?, ale ju?? nie rozrywkowÄ?. W moim odczuciu jest to nowoczesna muzyka dla doros??ych. Moja w??asna muzyka. Wybrali??my jedynÄ? w swoim rodzaju drogÄ?. Nie us??yszycie tego nigdzie indziej''. To najbardziej muzyczna p??yta O.S.T.R. Praktycznie pozbawiona sampli, oparta w du??ej mierze na instrumentach elektronicznych i bogatych aran??acjach kolektywu Killing Skills. P??yta lekka i melodyjna. Du??o tu przestrzeni i miejsca na refleksje, choÄ? sÄ? te?? momenty mocno energetyczne. Tekstowo jest to najbardziej osobista p??yta O.S.T.R., szczera do b??lu, pozostawiajÄ?ca ciarki na plecach. TRACKLISTA: 1 Prolog 2 Nowy Dzie?? 3 Hybryd 4 Wampiry BudzÄ? SiÄ? Po 12.00 5 Pistolet Do Skroni 6 Podr???? Zwana ??yciem Featuring -Â?Â? Sacha Vee 7 Kraina Kar????w Featuring -Â?Â? Cadillac Dale 8 Rise Of The Sun Featuring -Â?Â? Cadillac Dale 9 Post Scriptum 10 Grawitacja 11 Nie Do RozwiÄ?zania 12 Ja Ty My Wy Oni Featuring -Â?Â? Sacha Vee 13 Keep Stabbing 14 Gdybym Tylko Chcia?? 15 Fizyka Umys??u 16 Kilka Zda?? O... 17 LubiÄ? ByÄ? Sam DANE TECHNICZNE: Kodek .: LAME v3.98.4 with preset -V0 Jako??Ä?: 320 kb/s, 44.1kHz, Joint Stereo Wielko??Ä?: ~170 MB Kompresja: rar Zawarto??Ä?: plik .mp3 , ok??adka .jpg TELEDYSKI: O.S.T.R. - Hybryd - feat. DJ Haem - prod. Killing Skills [video=youtube;vxq2N38aXGk] O.S.T.R. - Rise Of The Sun - feat. Cadillac Dale, DJ Haem - produced by Killing Skills [video=youtube;6-2WCZ90648] O.S.T.R. - Ja, Ty, My, Wy, Oni feat. Sacha Vee - prod. Killing Skills [video=youtube;ZszVHGMl0E8] 10 SERWER??W DO WYBORU !!!!!!!!!!!!! P?YTKA SPAKOWANA WINRAREM 5.20 This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi