EX DS Team gibson1965 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 EX DS Team Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Grochola Katarzyna Zielone drzwi Opis: Wyczekiwana, najnowsza i najbardziej osobista ksiazka Katarzyny Grocholi. W pelen uroku i poczucia humoru spos??b autorka opowiada o swoim zyciu â?? od momentu narodzin po dzien dzisiejszy. Autorka wspomina rodzine, czasy szkolne, domy rodzinne, ukochane zwierzaki, dzieciece niespelnione marzenie â?? spelnione po latach, swoja pierwsza powiesc, mlodziencze przyjaznie, r??znorodne prace, od pomocy cukiernika przez salowa do pracownicy biura matrymonialnego oswiadczyny, podr??z do Libii, narodziny ukochanej c??rki, koniec malzenstwa, zmagania z choroba nowotworowa, budowe pierwszego domu, a w koncu literacka przygode, kt??ra trwa do dzisâ?? A wszystko to ukryte jest za tytulowymi Zielonymi Drzwiami, jednymi z wieluâ?? â?žNie otwieram na osciez Zielonych Drzwi, tylko je uchylam. Za Zielonymi, sa nastepne, Szkarlatne moze? A za Szkarlatnymiâ??â? â?žKazde zdarzenie, o kt??rym pisze mialo miejsce. Kazda osoba, o kt??rej pisze istniala naprawde. Kazda moja milosc byla prawdziwa. To jest moje zycie. Nie cale. Bez tych rzeczy, kt??rymi byc moze podziele sie p??zniej, jak bede miala ochote. Chcialam tylko uprzytomnic sobie, ze sa rzeczy trwale i niezmienne w moim zyciu, przyjaznie, rodzina, a r??wniez moje milosci. Moje zycie nie dzieje sie w pr??zni. Dziele sie tylko tym, czym chce sie podzielicâ?. Okladka/Screeny: Opis uploadu: wielkosc calosci: 368 MBczas trwania : 08h 54m 03s bit rate: 112kbps rodzaj kompresji: rar zawartosc uploadu: mp3 wersja jezykowa: PL czyta: Agata Kulesza BRAK DANYCH NAPRAWCZYCH Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się HASLO: BRAK HASLA Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi