EX DS Team gibson1965 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 EX DS Team Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Guillaume Apollinaire Jedena??cie tysiÄ?cy pa??ek, czyli mi??ostki pewnego hospodara Opis: Lubie??na zabawa, prze??mieszne przygody rumu??skiego arystokraty, kt??ry przyje??d??a do Pary??a w poszukiwaniu przyg??d, s??awy i seksualnego zaspokojenia zachwycajÄ? humorem i odwagÄ? w opisie orgii. To tak??e pastisz literatury wyklÄ?tej, dziÄ?ki talentowi Apollinaire'a podniesiony do rangi wybitnej prozy. KsiÄ???ka Jedena??cie tysiÄ?cy pa??ek, czyli mi??ostki pewnego hospodara powsta??a w 1907 roku. Poeta bardzo potrzebowa?? pieniÄ?dzy, napisa?? wiÄ?c dwie ksiÄ???ki erotyczne. Pablo Picasso nazwa?? Les Onze Mille Verges ou les amours d'un hospodar arcydzie??em. Jedena??cie tysiÄ?cy pa??ek, czyli mi??ostki pewnego hospodara ukazujÄ? siÄ? w ??wietnym przek??adzie Marka Puszczewicza, t??umacza m.in. prozy Borisa Viana. Arcydzie??o! Pablo Picasso ?šwietna zabawa erotyczna. Guardian Chryste! Brian Case, Time Out Okladka Dane uploadu: Wielkosc calosci: 105.8 MBCzas:3 godz. 40 min Bit rate: 64kbps Rodzaj kompresji: .rar Zawartosc uploadu: plik .mp3 Wersja jezykowa: polska Czyta: Tomasz Sobczak BRAK DANYCH NAPRAWCZYCH Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Haslo: BEZ HASLA Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi