Uplinker Motylek 5055 Opublikowano 10 Lutego 2009 Uplinker Zgłoś Share Opublikowano 10 Lutego 2009 Karp pieczony 1-1,2 kg karpia 1/2 szklanki mÄ?ki 2 jajka 1/2 szklanki bu??ki tartej 1/4 kostki mas??a Wypatroszonego karpia pokroiÄ? w dzwonka (1,5-2 cm). ObtoczyÄ? ka??de dzwonko w mÄ?ce, jajku i bu??ce tartej. u??o??yÄ? ka??de w brytfannie i w??o??yÄ? do nagrzanego piekarnika. Na ka??dym dzwonku k??a??Ä? kawa??eczek mas??a. Piec do zrumienienia, obracajÄ?c na drugÄ? stronÄ?. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.