Manga Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 DORSZ PO KRYMSKU 4 filety z dorsza 3 czerwone papryki mÄ?ka olej ??mietana lub jogurt naturalny s??l, papryka s??odka w proszku Papryki sparzyÄ? wodÄ?, zdjÄ?Ä? sk??rkÄ? i pokroiÄ? w paski. Filety obtoczyÄ? w mÄ?ce i usma??yÄ? na z??oty kolor. RybÄ? prze??o??yÄ? do naczynia ??aroodpornego, posypaÄ? pokrojonÄ? paprykÄ?. 3/4 szklanki ??mietany wymieszaÄ? z solÄ? i paprykÄ? s??odkÄ? (wed??ug gustu) i polaÄ? rybÄ?. W??o??yÄ? do nagrzanego piekarnika i piec ok. 20 min. w temp. 200 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.