Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
Manga

DORSZ PO KRYMSKU

Rekomendowane odpowiedzi

DORSZ PO KRYMSKU

 

4 filety z dorsza

3 czerwone papryki

mÄ?ka

olej

??mietana lub jogurt naturalny

s??l, papryka s??odka w proszku

 

Papryki sparzyÄ? wodÄ?, zdjÄ?Ä? sk??rkÄ? i pokroiÄ? w paski. Filety obtoczyÄ? w mÄ?ce i usma??yÄ? na z??oty kolor. RybÄ? prze??o??yÄ? do naczynia ??aroodpornego, posypaÄ? pokrojonÄ? paprykÄ?. 3/4 szklanki ??mietany wymieszaÄ? z solÄ? i paprykÄ? s??odkÄ? (wed??ug gustu) i polaÄ? rybÄ?. W??o??yÄ? do nagrzanego piekarnika i piec ok. 20 min. w temp. 200

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.