Manga Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 FLÄ?DRA PO PROWANSALSKU â??2 filety flÄ?dry â??mÄ?ka â??olej â??3 pomidory â??marchew â??pietruszka â??przecier pomidorowy â??bulion lub ros???? â??mielona papryka s??odka, pieprz, s??l Filety obtoczyÄ? w mÄ?ce i usma??yÄ?. Pomidory sparzyÄ? wrzÄ?tkiem, obraÄ? ze sk??rki i poddusiÄ? na rozgrzanym oleju. DodaÄ? drobno posiekanÄ? cebulÄ?, pokrojone w kostkÄ? marchew i pietruszkÄ?. PrzetrzeÄ? przez sitko. PrzygotowaÄ? zasma??kÄ?, rozprowadzajÄ?c mÄ?kÄ? z bulionem. DodaÄ? przetarte warzywa, przecier pomidorowy i doprawiÄ? do smaku. Usma??one filety prze??o??yÄ? do naczynia ??aroodpornego, polaÄ? przygotowanym sosem i piec ok. 20 min. w temp. 200 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.