Manga Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Bak??a??any faszerowane 80 dag bak??a??an??w, 15 dag ry??u, 3 ??y??ki t??uszczu, cebula, 4 dag grzyb??w suszonych, p???? szklanki ??mietany, 1,5 ??y??ki mÄ?ki, 2 jaja, s??l, pieprz, przyprawa do zup Bak??a??any obraÄ? ze sk??ry, podzieliÄ? na po??owy, wydrÄ???yÄ? i sparzyÄ? wrzÄ?tkiem. Ry?? ugotowaÄ? na sypko i ostudziÄ?. CebulÄ? posiekaÄ? i przesma??yÄ? grzyby ugotowaÄ? i posiekaÄ?; dodaÄ? do ry??u. MasÄ? doprawiÄ?, dodaÄ? jaja. Po????wki bak??a??an??w opr??szyÄ? mÄ?kÄ? i nape??niÄ? przygotowanym farszem. W??o??yÄ? do naczynia, podlaÄ? wywarem z grzyb??w i dusiÄ? do miÄ?kko??ci. NastÄ?pnie podprawiÄ? ??mietanÄ? z mÄ?kÄ?. PodawaÄ? z ziemniakami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.