Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
Manga

Bakłażany faszerowane

Rekomendowane odpowiedzi

Bak??a??any faszerowane

 

80 dag bak??a??an??w,

15 dag ry??u,

3 ??y??ki t??uszczu,

cebula,

4 dag grzyb??w suszonych,

p???? szklanki ??mietany,

1,5 ??y??ki mÄ?ki,

2 jaja,

s??l,

pieprz,

przyprawa do zup

 

Bak??a??any obraÄ? ze sk??ry, podzieliÄ? na po??owy, wydrÄ???yÄ? i sparzyÄ? wrzÄ?tkiem. Ry?? ugotowaÄ? na sypko i ostudziÄ?. CebulÄ? posiekaÄ? i przesma??yÄ? grzyby ugotowaÄ? i posiekaÄ?; dodaÄ? do ry??u. MasÄ? doprawiÄ?, dodaÄ? jaja. Po????wki bak??a??an??w opr??szyÄ? mÄ?kÄ? i nape??niÄ? przygotowanym farszem. W??o??yÄ? do naczynia, podlaÄ? wywarem z grzyb??w i dusiÄ? do miÄ?kko??ci. NastÄ?pnie podprawiÄ? ??mietanÄ? z mÄ?kÄ?. PodawaÄ? z ziemniakami.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.